Yozgat’ta balıkçı esnafı olan Mustafa Gökberk, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların yemek tercihlerinin daha çok etten yana olduğunu söyleyerek, balık satışlarında...
Türkiye genelinde 1 Eylül’de başlayan balık avı sezonu, denizlerde son yılların en bereketli dönemlerinden birine sahne oluyor.
Yozgat’ta balık tezgâhları, taze balıkların gelişiyle birlikte hareketlenirken, artan et fiyatları nedeniyle vatandaşlar balığa yöneliyor.
Yapılan son araştırmalar, insan sağlığına en büyük katkı sağlayan balık türünün somon olduğunu ortaya koyuyor.
Yozgat’ta havaların soğumasıyla balığa olan ilgi arttı. Detaylar haberimizde:
Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklıkların güçlendirilmesi için Yozgat’ta balıkçılıkla uğraşan Mustafa Gökberk, anne ve babaların çocuklara palamut ve hamsi yedirmesi önerisinde...
Yozgat’ta balıkçı esnafı olan Mustafa Gökberk, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların yemek tercihlerinin daha çok etten yana olduğunu söyleyerek, balık satışlarında...
Türkiye genelinde 1 Eylül’de başlayan balık avı sezonu, denizlerde son yılların en bereketli dönemlerinden birine sahne oluyor.
Yozgat’ta balık tezgâhları, taze balıkların gelişiyle birlikte hareketlenirken, artan et fiyatları nedeniyle vatandaşlar balığa yöneliyor.
Yapılan son araştırmalar, insan sağlığına en büyük katkı sağlayan balık türünün somon olduğunu ortaya koyuyor.
Yozgat’ta havaların soğumasıyla balığa olan ilgi arttı. Detaylar haberimizde:
Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklıkların güçlendirilmesi için Yozgat’ta balıkçılıkla uğraşan Mustafa Gökberk, anne ve babaların çocuklara palamut ve hamsi yedirmesi önerisinde...
Yozgat’ta balıkçı esnafı olan Mustafa Gökberk, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların yemek tercihlerinin daha çok etten yana olduğunu söyleyerek, balık satışlarında...
Türkiye genelinde 1 Eylül’de başlayan balık avı sezonu, denizlerde son yılların en bereketli dönemlerinden birine sahne oluyor.
Yozgat’ta balık tezgâhları, taze balıkların gelişiyle birlikte hareketlenirken, artan et fiyatları nedeniyle vatandaşlar balığa yöneliyor.
Yapılan son araştırmalar, insan sağlığına en büyük katkı sağlayan balık türünün somon olduğunu ortaya koyuyor.
Yozgat’ta havaların soğumasıyla balığa olan ilgi arttı. Detaylar haberimizde:
Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklıkların güçlendirilmesi için Yozgat’ta balıkçılıkla uğraşan Mustafa Gökberk, anne ve babaların çocuklara palamut ve hamsi yedirmesi önerisinde...
Yozgat’ta balıkçı esnafı olan Mustafa Gökberk, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların yemek tercihlerinin daha çok etten yana olduğunu söyleyerek, balık satışlarında...
Türkiye genelinde 1 Eylül’de başlayan balık avı sezonu, denizlerde son yılların en bereketli dönemlerinden birine sahne oluyor.
Yozgat’ta balık tezgâhları, taze balıkların gelişiyle birlikte hareketlenirken, artan et fiyatları nedeniyle vatandaşlar balığa yöneliyor.
Yapılan son araştırmalar, insan sağlığına en büyük katkı sağlayan balık türünün somon olduğunu ortaya koyuyor.
Yozgat’ta havaların soğumasıyla balığa olan ilgi arttı. Detaylar haberimizde:
Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklıkların güçlendirilmesi için Yozgat’ta balıkçılıkla uğraşan Mustafa Gökberk, anne ve babaların çocuklara palamut ve hamsi yedirmesi önerisinde...
Yozgat’ta balıkçı esnafı olan Mustafa Gökberk, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların yemek tercihlerinin daha çok etten yana olduğunu söyleyerek, balık satışlarında...
Türkiye genelinde 1 Eylül’de başlayan balık avı sezonu, denizlerde son yılların en bereketli dönemlerinden birine sahne oluyor.
Yozgat’ta balık tezgâhları, taze balıkların gelişiyle birlikte hareketlenirken, artan et fiyatları nedeniyle vatandaşlar balığa yöneliyor.
Yapılan son araştırmalar, insan sağlığına en büyük katkı sağlayan balık türünün somon olduğunu ortaya koyuyor.
Yozgat’ta havaların soğumasıyla balığa olan ilgi arttı. Detaylar haberimizde:
Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklıkların güçlendirilmesi için Yozgat’ta balıkçılıkla uğraşan Mustafa Gökberk, anne ve babaların çocuklara palamut ve hamsi yedirmesi önerisinde...
Yozgat’ta balıkçı esnafı olan Mustafa Gökberk, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların yemek tercihlerinin daha çok etten yana olduğunu söyleyerek, balık satışlarında...
Türkiye genelinde 1 Eylül’de başlayan balık avı sezonu, denizlerde son yılların en bereketli dönemlerinden birine sahne oluyor.
Yozgat’ta balık tezgâhları, taze balıkların gelişiyle birlikte hareketlenirken, artan et fiyatları nedeniyle vatandaşlar balığa yöneliyor.
Yapılan son araştırmalar, insan sağlığına en büyük katkı sağlayan balık türünün somon olduğunu ortaya koyuyor.
Yozgat’ta havaların soğumasıyla balığa olan ilgi arttı. Detaylar haberimizde:
Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklıkların güçlendirilmesi için Yozgat’ta balıkçılıkla uğraşan Mustafa Gökberk, anne ve babaların çocuklara palamut ve hamsi yedirmesi önerisinde...