Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) tarafından “Sağlıklı Yaşam İçin Spor (Sport4HealthyLife)” projesi kapsamında etkinlikler düzenlenecek.

Sorged Gönüllülerinden Etkinlik3

Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından desteklenen ve SORGED tarafından koordine edilen proje kapsamında Avrupa Dayanışma Programı (ESC) Yüksek Öncelikli Alanlarda Gönüllü Ekipleri Programı çerçevesinde, 4. takım gönüllülük faaliyetlerine başladı.

Yozgat'ın dibinde gizli başkent ortaya çıktı! Yozgat'ın dibinde gizli başkent ortaya çıktı!

Sorged Gönüllülerinden Etkinlik2

Proje kapsamında gönüllülerin Sorgun'da 40 gün boyunca spor, sağlıklı beslenme, çevre ve kanser konularında çeşitli etkinlikler düzenleyeceği bildirildi.

Sorged Gönüllülerinden Etkinlik1

Konu ile ilgili SORGED Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, “Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından desteklenen ve Sorgun Gençlik Derneği tarafından koordine edilen ‘Sağlıklı Yaşam İçin Spor (Sport4HealthyLife)’ başlıklı projemiz kapsamında, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) Yüksek Öncelikli Alanlarda Gönüllü Ekipleri Programı çerçevesinde, 4. takım gönüllülük faaliyetlerine başladı. Gönüllülerimiz Sorgun'da 40 gün boyunca spor, sağlıklı beslenme, çevre ve kanser konularında çeşitli etkinlikler düzenleyecek” dedi.

Muhabir: Hakan Demirbaş