Yeniyer Belediye Başkanlığı, belediye sınırları içerisinde bulunan 7 adet dükkanı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecek.

İhale, 10 Mart 2025 Pazartesi günü saat 11.00’de Belediye Toplantı Salonu’nda, Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek.

İHALE DETAYLARI

Kiralanacak dükkanlar arasında Karakız Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi No:2A adresinde bulunan dükkan ve Karakız Mahallesi Veli Uyar Caddesi No:8 adresindeki dükkan yer alıyor. Her iki dükkan için belirlenen yıllık muhammen bedel 7.000 TL olup, geçici teminat bedeli 210 TL olarak belirlendi.

Ahmetfakılı Mahallesi Yeniyer Caddesi No:10B ve No:10C adreslerinde bulunan iki dükkanın yıllık muhammen bedeli ise 6.000 TL, geçici teminat bedeli ise 180 TL olarak açıklandı.

Aynı mahallede Ekşi Hoca Sokak No:1A, No:1B ve No:1C adreslerinde bulunan dükkanlar da kiraya verilecek. Bu üç dükkanın her biri için yıllık muhammen bedel 7.000 TL, geçici teminat bedeli ise 210 TL olarak belirlendi.

Tüm dükkanların kira süresi 3 yıl olarak ilan edildi.

Dükkan Kiralama1

İHALE KATILIM ŞARTLARI

Kiralanacak iş yerlerinde kira artış oranları, belediye meclisinin belirlediği oranda uygulanacak olup, yıllık kira bedeli 6 aylık peşin olarak tahsil edilecektir.

İhaleye katılmak isteyenler, ihale dosyasını Yeniyer Belediyesi Fen Memurluğu’ndan 250 TL karşılığında satın alabilecek ya da ücretsiz olarak inceleyebilecektir. Ancak ihaleye katılım için dosyanın satın alınması zorunludur.

Katılımcılar, geçici teminat bedellerini ihale saatine kadar Yeniyer Belediyesi tahsilât servisine veya T.C. Ziraat Bankası Sorgun Şubesi'nde bulunan 0322 31834358-5001 numaralı hesaba yatırarak, dekontlarını ihale komisyonuna sunmak zorundadır.

İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER

İhaleye katılım dilekçesi,

Nüfus cüzdanı aslı veya onaylı fotokopisi,

Onaylı ikametgâh ilmühaberi,

Geçici teminat yatırıldığına dair belge,

Vekâleten katılacaklar için vekâletname,

Yeniyer Belediyesi'nden alınmış "Borcu Yoktur" yazısı.

İhale kapsamında artırımlar en az 100 TL olmak zorundadır. Belediyenin, ihaleyi yapıp yapmama hakkı saklıdır.

Yozgat İl Başkanı: Bu zamlarla yaşanmaz! Yozgat İl Başkanı: Bu zamlarla yaşanmaz!

İhale şartnamesine dair detaylı bilgiler, Yeniyer Belediyesi Fen Memurluğu’ndan temin edilebilir.

Muhabir: Hakan Demirbaş