Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 28 Temmuz 2024 günü Boğazlıyan ilçesi x mahallesinde ikamet eden K.T. isimli şüpheli şahsa yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Jandarmadan Operasyon1

Operasyonda, 27 kök saksı ve toprağa ekili kenevir bitkisi ele geçirildi. Gözaltına alınan K.T. isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Tokat’ta fabrikada çıkan yangın kameraya yansıdı Tokat’ta fabrikada çıkan yangın kameraya yansıdı

Jandarmadan Operasyon

“MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRDÜRÜLECEK”

Konu ile ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 28 Temmuz 2024 günü Boğazlıyan ilçesi x mahallesinde ikamet eden K.T. isimli şüpheli şahsa tarlada yapılan operasyonda, 27 kök saksı ve toprağa ekili kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. K.T. isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak uyuşturucu madde satan kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülecek ve toplumumuzu bu zararlı maddelerin etkilerinden korumak için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz” denildi.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan