Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, il genelinde kar yağışının ardından halkın yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Gece Gündüz Çalışıyoruz (7)

Bakanlık 81 ilde dev alım yapacak! Bakanlık 81 ilde dev alım yapacak!

Başkan Ünal, “Yozgat merkez de dâhil olmak üzere, 14 ilçe, 558 köy ve 4 bin 220 kilometre uzunluğundaki yol ağında yürütülen çalışmalar, mesai mefhumu gözetilmeksizin sürdürüyoruz” dedi.

Gece Gündüz Çalışıyoruz (6)

Ünal yaptığı açıklamada, “İl Özel İdaresi olarak yollarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ederek, hem şehir içi hem de kırsal alandaki ulaşımın güvenli ve konforlu hale getirilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yozgat’ın dört bir köşesinde halkın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürerek, bölgedeki ulaşım sorunlarını minimize etmeyi hedefliyor” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Alpaslan Demir