Yozgat’ta, Ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için anlamlı bir yardım kampanyası gerçekleştirildi.

Trafik cezalarında yeni dönem: Bunları yapana yüksek para cezası! Trafik cezalarında yeni dönem: Bunları yapana yüksek para cezası!

Yozgat genelinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 7 bin 987 haneye 18 milyon 720 bin lira nakdi yardım ulaştırıldı.

Yozgat Valiliği (1)

Yozgat'ta faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinden temin edilen 40 adet gıda kolisi, ihtiyaç sahiplerine yine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla dağıtıldı.

Bu hayırlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eden Yozgat Valiliği, Ramazan’ın bereketi ve dayanışma ruhunun tüm şehri sardığını belirtti. Yozgat'taki bu yardım seferberliğiyle, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşım sergilendiği ifade edildi.

Yozgat Valiliği, Ramazan boyunca yapılan bu yardımların, Yozgat halkının birlik ve beraberlik içinde yaşadığına işaret ettiğini ve dayanışma ruhunun daha da güçlendiğini vurguladı. Yardım çalışmalarının devam edeceği ve her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olunacağı ifade edildi.

Muhabir: Alpaslan Demir