Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yozgat İl Temsilcisi Alpaslan Demir, 04 Mayıs 2024 tarihinde başlayan Yozgat 2. Amatör küme müsabakalarının sona erdiğini söyledi.

Başkan Bahadır Yılmaz'dan taraftara birlik çağrısı! Başkan Bahadır Yılmaz'dan taraftara birlik çağrısı!

Amatör Küme Sona Erdi (3)

İl Temsilcisi Demir, müsabakalarda Kale Akıncılar Spor-Yerköy Spor ve Çekerek Belediyespor’a şampiyon olarak bir üst lige çıkmalarından dolayı teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 06 10 At 17.06.56 (1)

Demir yaptığı açıklamada, “Yozgat 2. Amatör kümede Kale Akıncılar Spor, Yerköy Spor, Yenifakılı Gençlik Spor, Yurdum Gençlik Spor, Çekerek Belediye Spor, Yerköy Volkan Spor, Saray Spor, Çandır Spor Katılımlarından dolayı bütün Kulüplerimize teşekkür ediyorum. Yozgat 2. Amatör Küme ligimizde Şampiyon olarak tamamlayan Kale Akıncılar Spor-Yerköy Spor ve Çekerek Belediye spora şampiyon olarak Bir üst lige çıkmalarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. 2023-2024 Sezonu Yozgat Amatör liglerinde görev yapan Başta İl Emniyet Müdürlüğümüz, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüz Yozgat ASKF Başkanım yönetim kurulu İl hakem Kurulu Gençlik spor il müdürlüğümüz Saha Komiserlerimiz Sağlıkçılarımıza, Futbol kulüplerimiz Sporcular ve Antrenörlerimize Fair-play ruhu içeresinde ve centilmence geçmesinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Alpaslan Demir