Türkiye’nin ilk milli parkı olan Çamlık’ın eşsiz doğasında müşterilerine hizmet veren Çamlık Otel, gazetemizin İmtiyaz Sahibi Alparslan Akyüz ve Genel Koordinatörümüz Mustafa Babayiğit’in ortaklığında hizmete devam edecek.

Çamlık Otel Site (5)

YENİ BİR OTELCİLİK ANLAYIŞI

Akyüz ve Babayiğit ailelerinin ortaklığındaki Ema Hotel Turizm Şirketi’ne devri gerçekleşen Çamlık Otel ve Restaurant’ın yeni sahiplerinden Mustafa Babayiğit, otelin yenilenen yüzü, vizyonu ve yeni bir otelcilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüreceklerinin altını çizdi ve şunları söyledi:

Çamlık Otel Site (1)“Uzun yıllar turizm sektöründe çalıştım. Bu konudaki tecrübelerimi daha önce çalıştığım otellerin ön bürosundan başlayıp otel genel müdürlüğüne varan iş hayatımda çalışarak edindim. Yıllar içinde edindiğim turizm tecrübemi yol arkadaşım, ortağım, iş insanı Alparslan Akyüz ve Akyüz ailesi ile Çamlık Otel çatısı altında devam ettireceğiz. Bugün Yozgat’ın göz bebeği Çamlık’ın simgesi konumunda olan Çamlık Otel’i Babayiğit ve Akyüz aileleri olarak devraldık. Aile olarak zaten bölgenin insanıyız. Memleketimiz Yozgat’a yatırım yapmak istedik. Yozgat her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir. Bir aile ortamında müşterilerimize ev ortamı yaşatmak için elimizden geldiğince gayret göstereceğiz.”

Çamlık Otel Site (4)

ÇAMLIK OTEL YENİLENECEK

Çamlık Otel’de kurumsal bir anlayışla yönetim ve işleyiş bakımından yenilenme yapacaklarını ifade eden Babayiğit:

“68 oda, 2 toplantı odası, kapalı düğün salonu, kır düğünü alanı ve halka açık restaurantı bulunan Çamlık Otel, hemşehrilerimize ve il dışından gelen misafirlerimize hizmet vermeye devam edecek. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bazı yenilikler yapacağız. Yenileyeceğimiz vizyonu ile kurumsal bir yapı içerisinde otelimiz sağlık turizmine de katkı sağlayacak. Türkiye’nin ilk milli parkı Çamlık’ta eşsiz doğası ile müşterilerini bekleyen otelimiz, Yozgat’a yeni bir katma değer sağlama hedefinde olacak” dedi.

Çamlık Otel Site (6)

AKYÜZ VE BABAYİĞİT’TEN TEŞEKKÜR

Çamlık Otel’in Akyüz ve Babayiğit ailelerine devrinin gerçekleşmesi ardından çok sayıda tebrik aldıklarını belirten Babayiğit, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Yozgat turizmine dair yatırımlarımız devam edecek. Çamlık Otel bu yatırımların başlangıcıdır. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgün, Süleyman Şahan, İbrahim Ethem Sedef, Lütfullah Kayalar, Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanımız Kazım Arslan, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Nazif Yılmaz nezdinde tüm birim müdürlerine, siyasi partilerin il başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.”

Boğazlıyan’da Kaymakam Kemal Bey'e anma töreni Boğazlıyan’da Kaymakam Kemal Bey'e anma töreni

Çamlık Otel Site (2)

BABAYİĞİT, YEMENOĞLU AİLESİNİ UNUTMADI

Açıklamasının sonunda Çamlık Otel’in bir önceki sahibi olan Yemenoğlu ailesine ayrıca teşekkür eden Mustafa Babayiğit, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Çamlık Otel’in Akyüz ve Babayiğit ailelerine devri esnasında verdikleri destekten dolayı, otelimizin bir önceki işletmecisi olan Yemenoğlu ailesinin değerli fertleri Şenol Yemenoğlu, Mehmet Yemenoğlu, Tümer Yemenoğlu, Yener Yemenoğlu ve Ramazan Yemenoğlu’na ayrıca teşekkür ediyoruz.”

Çamlık Otel Site (3)

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan