Yozgat merkez ve ilçelerinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından köylerde sıvat çalışmaları devam ediyor.

Hayvancılığa Can Suyu 2

Sıvat çalışmaları kapsamında merkeze bağlı köylerde 5, Çayıralan ilçesine bağlı köylerde 5 çalışmalar tamamlanırken, Akdağmadeni ilçesine bağlı köylerde ise ishale hattı yapımı devam ediyor.

Daimi iş arayanlara müjde: Başvurular 21 Nisan’da başlıyor! Daimi iş arayanlara müjde: Başvurular 21 Nisan’da başlıyor!

Hayvancılığa Can Suyu

Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Yozgat Valiliği, “Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü, ormanlık alanlardaki mera ve otlaklarda hayvancılık yapan köylülerin su ihtiyacını karşılamak amacıyla sıvat çalışmalarını sürdürüyor. Güllük, Beyyurdu, Özükavak, Fakıdağı ve Çamsaray köylerinde 1'er adet olmak üzere toplam 5 adet sıvat inşa edildi. Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Yukarıyahyasaray, İnönü ve Menteşe köylerinde 1'er adet, Güzelyayla köyünde ise 2 adet yapılarak toplam 5 adet sıvata su verildi.

Hayvancılığa Can Suyu 1

Buna ek olarak, Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Akçakoyunlu, Başçatak ve Güldibi köylerinde 1'er adet sıvatın isale hatları yapım aşamasında.  Desteklerinden dolayı, Tarım ve Orman Bakanımıza, Milletvekillerimize, Orman Genel Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kaynak: Yozgat Valiliği