Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Saraykent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında şehit kabristanlarında bakım ve kontrol çalışmaları gerçekleştirdi.

Şehit Kabirleri Temizlendi1

Yozgat tarımını ilgilendiren olay: Gübre sektöründe yeni dönem başladı! Yozgat tarımını ilgilendiren olay: Gübre sektöründe yeni dönem başladı!

16 Mart 2025 tarihinde Saraykent ilçesinde bulunan şehitlikleri ziyaret eden jandarma ekipleri, kabristanların temizliğini yaparak bakım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca eskiyen ve yıpranan bayraklar yenileriyle değiştirildi.

Şehit Kabirleri Temizlendi2

Yetkililer, vatan için canlarını feda eden şehitlerin hatırasını yaşatmak ve kabirlerini bakımlı tutmak amacıyla bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan