Yeşilçam'ın efsane oyuncularından ve şarkıcısı Recep Bülbülses’in kim olduğu araştırılıp merak ediliyor. İşte detaylar…

Recep Bülbülses (4)

Recep Bülbülses, 1983 yılında sinemaya adım attı ve "Kardeşim Benim" filmiyle büyük çıkış yakaladı. Mardin doğumlu sanatçı, sinema dünyasında 60’ın üzerinde yapımda rol aldı ve dört başrol üstlendi. "Patroniçe" (1987) ve "Acıların Çocuğu" (1985) gibi filmlerdeki performansları ile dikkat çekti. Ancak, Yeşilçam dönemindeki zorluklar ve profesyonel sıkıntılar, onun kariyerini derinden etkiledi.

Recep Bülbülses (1)

Kariyerinde yaşadığı düşüşlerin ardından müzikle ilgilenmeye başlayan Bülbülses, popülerliğini kaybettikten sonra geçimini sokaklarda şarkı söyleyerek sağlamaya başladı. Bugün, yaşadığı sağlık problemleri ve maddi zorluklar nedeniyle yardımsever dostlarına sığınmak zorunda kalmış durumda. Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık’ın sürekli desteği ile ayakta kalmaya çalışan Bülbülses, bu yardımlar için minnettarlığını dile getirdi.

Recep Bülbülses (2)

New Balance İsrail Malı Mı? New Balance Türk malı mı? New Balance hangi ülkenin? New Balance İsrail Malı Mı? New Balance Türk malı mı? New Balance hangi ülkenin?

Recep Bülbülses’in hikayesi, Yeşilçam’ın parlayan yıldızlarının zamanla nasıl zor günler geçirebildiğini gösteren bir örnek olarak hafızalarda kalacak.

Kaynak: Haber Merkezi