Başkan Gözan, yeni mazgal yapımı ve belediye araçlarının tamir, bakım ve onarım işlemlerinin sürdüğünü vurguladı. Ayrıca, mahallelerde su arızaları ile ilgili bakım, onarım, endeks okuma ve yeni abone hat bağlantı çalışmalarının da aktif olarak devam ettiğini belirtti.
Zabıta ekiplerinin pazar yerlerinde trafik tedbirleri aldığını ve fiyat etiketlerinin kontrolünü gerçekleştirdiğini ifade eden Gözan, halkın güvenliğini öncelikli hedef olarak belirlediklerini söyledi.
Gece saatlerinde Nevzat Şener Bulvarı, Baran Caddesi ve Miting Alanı çevresinde süpürge aracıyla temizlik çalışmaları yürütüldüğünü bildiren Gözan, Refüjlerdeki peyzaj ve bakım çalışmaları ile birlikte, ilçe merkezi ve köylerde meydana gelen yangınlara hızlı müdahale gerçekleştirildiğini aktardı.
Mahallelerdeki kanalizasyon sistemine yönelik bakım, onarım, rögar yapımı ve yeni hat bağlantı çalışmalarının da sürdüğünü belirten Gözan, parkların gece temizliği ve kontrol faaliyetlerinin titizlikle yapıldığını ifade etti.
Nevzat Şener Bulvarı’nda otomatik sulama ve yağmur suyu gideri sistemleri kurulum çalışmalarının yanı sıra, Köprücek Mahallesi’nde yol sıkıştırma ve çevre düzenleme faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyen Gözan, tüm bu çalışmaların ilçenin yaşam kalitesini artırmak için yapıldığını söyledi.