Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Salonu'nda yapılan ve 3 gün süren Masa Tenisi turnuvasına 27 erkek takımında 81, 15 kız takımından ise 45 öğrenci katıldı.
7 takımdan 21 erkek, 4 takımdan 12 kızın mücadele ettiği Minikler kategorisinde, erkeklerde Leman Ayan İlköğretim okulu birinci olurken, Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu ikinci, TOKİ İlköğretim okulu 3. oldu. Kızlarda, Bahçeşehir İlköğretim okulu birinci, Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu 2., TOKİ ilköğretim okulu 3. oldu.
Yıldızlarda 6 takımdan 18 erek tenisçi mücadele ederken,  Leman Ayan İlköğretim Okulu birinci, Agah Efendi İlköğretim okulu ikinci, Özel Ergin İlköğretim okulu ise üçüncü olurken, 6 takımından 18 kızın katıldığı kızlar kategorisinde de 75. Yıl Müzeyyen Çok Değerli İlköğretim Okulu birinci, Sorgun Atatürk İlköğretim Okulu ikinci, Bahçeşehir İlköğretim Okulu ise turnuvayı üçüncülükle tamamladı. Turnuvada birinci olan okullar bölge turnuvasında Yozgat'ı temsil edecek.

Editör: Haber Merkezi