Son dönemlerin yükselen yıldızlarından Kaan Tatlıtuğ, kısa sürede magazin dünyasında büyük ilgi görmeye başladı. Peki, müzisyen Kaan Tatlıtuğ kimdir ve Kıvanç Tatlıtuğ ile akraba mı? İşte Kaan Tatlıtuğ hakkında merak edilen tüm detaylar.

Kaan Tatlıtuğ (1)

KAAN TATLITUĞ'UN BİYOGRAFİSİ

26 Temmuz 1996'da Adana'nın Seyhan ilçesinde doğan Kaan Tatlıtuğ, eğitim hayatını da burada tamamladı. İlköğretimden üniversiteye kadar eğitimini Adana'da sürdüren Kaan Tatlıtuğ, iki kardeşe sahiptir. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeğeni olan Kaan, şimdilerde müzik dünyasında adından sıkça söz ettiriyor.

İstanbul'a gelmesiyle birlikte gece hayatına hızlı bir giriş yapan Kaan Tatlıtuğ, şarkıcı Berksan'ın sahibi olduğu Çilek adlı gece kulübünde DJ'liğe başladı. Ayrıca şarkı sözü yazarlığıyla da ilgilenen genç müzisyenin 300'den fazla bestesi bulunuyor.

Kaan Tatlıtuğ (5)

KAAN TATLITUĞ'UN KARİYERİ VE GELECEK PLANLARI

Kaan Tatlıtuğ, şan, diksiyon ve oyunculuk gibi alanlarda yoğun eğitim alarak kendini geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda sürpriz projelerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Kaan, birçok ünlü isimle çalışma planları yapıyor. Hande Yener, Demet Akalın, Sıla ve Ebru Şallı gibi sanatçılarla iş birliği yapacak olan Kaan Tatlıtuğ, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kimdir?

TV programlarına katılarak bestelerini tanıtan Kaan Tatlıtuğ, yakın zamanda ünlü isimlerle ortak çalışmalar yapacağı için heyecanlı olduğunu belirtiyor. Kendine has enerjisi ve tarzıyla eğlence dünyasında yeni bir soluk getiren Kaan Tatlıtuğ, daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

Kaan Tatlıtuğ, müzik dünyasında hızlı bir çıkış yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeğeni olarak tanınan Kaan, hem DJ'lik hem de bestecilik kariyerinde önemli adımlar atıyor. Gelecekte adını daha sık duyacağımız Kaan Tatlıtuğ, müzik ve eğlence dünyasında yerini sağlamlaştırıyor.

Kaynak: Haber Merkezi