Yapılan zam ile birlikte pide, lavaş, simit ve parmak çöreğin fiyatı da artarak 12 buçuk lira oldu.
Hayat pahalılığının her geçen gün artması, birçok ürünü etkilemeye devam ediyor. İşte detaylar...
Yozgat'ın sabah ritüellerinin vazgeçilmez lezzetleri olan simit ve yağlısı, geleneksel taş fırınlardan çıkıp modern bir lüks haline geldi.
Yapılan zam ile birlikte pide, lavaş, simit ve parmak çöreğin fiyatı da artarak 12 buçuk lira oldu.
Hayat pahalılığının her geçen gün artması, birçok ürünü etkilemeye devam ediyor. İşte detaylar...
Yozgat'ın sabah ritüellerinin vazgeçilmez lezzetleri olan simit ve yağlısı, geleneksel taş fırınlardan çıkıp modern bir lüks haline geldi.
Yapılan zam ile birlikte pide, lavaş, simit ve parmak çöreğin fiyatı da artarak 12 buçuk lira oldu.
Hayat pahalılığının her geçen gün artması, birçok ürünü etkilemeye devam ediyor. İşte detaylar...
Yozgat'ın sabah ritüellerinin vazgeçilmez lezzetleri olan simit ve yağlısı, geleneksel taş fırınlardan çıkıp modern bir lüks haline geldi.