Yozgat’ta kış aylarında tüketilmek amacıyla kurutulan sebze ve meyveler, ev balkonları, apartman duvarları ve teraslara serildi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat...
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan...
Birçok kişi, zaman zaman düşünmeden tüketilen mutfakta bulunan besinlere farklı bir perspektiften bakıldığında, birçoğunun vücuttaki belirli organlarla ilişkilendirilebileceğini görebilir.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Yozgat’ta kış aylarında tüketilmek amacıyla kurutulan sebze ve meyveler, ev balkonları, apartman duvarları ve teraslara serildi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat...
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan...
Birçok kişi, zaman zaman düşünmeden tüketilen mutfakta bulunan besinlere farklı bir perspektiften bakıldığında, birçoğunun vücuttaki belirli organlarla ilişkilendirilebileceğini görebilir.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Yozgat’ta kış aylarında tüketilmek amacıyla kurutulan sebze ve meyveler, ev balkonları, apartman duvarları ve teraslara serildi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat...
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan...
Birçok kişi, zaman zaman düşünmeden tüketilen mutfakta bulunan besinlere farklı bir perspektiften bakıldığında, birçoğunun vücuttaki belirli organlarla ilişkilendirilebileceğini görebilir.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Yozgat’ta kış aylarında tüketilmek amacıyla kurutulan sebze ve meyveler, ev balkonları, apartman duvarları ve teraslara serildi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat...
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan...
Birçok kişi, zaman zaman düşünmeden tüketilen mutfakta bulunan besinlere farklı bir perspektiften bakıldığında, birçoğunun vücuttaki belirli organlarla ilişkilendirilebileceğini görebilir.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Yozgat’ta kış aylarında tüketilmek amacıyla kurutulan sebze ve meyveler, ev balkonları, apartman duvarları ve teraslara serildi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat...
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan...
Birçok kişi, zaman zaman düşünmeden tüketilen mutfakta bulunan besinlere farklı bir perspektiften bakıldığında, birçoğunun vücuttaki belirli organlarla ilişkilendirilebileceğini görebilir.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.