Ziyaret sırasında halkın gündemini dinleyerek, Yozgat’ın sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunan Bekiroğlu, yerel halkın ekonomik sıkıntılarına ve adaletsizliklere dikkat çekti.

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Bekiroğlu’nun Yozgat’ı ziyaretinin, parti yönetiminin İç Anadolu Bölgesi'nde gerçekleştirdiği saha çalışmalarının bir parçası olduğunu belirtti.

Yozgat’ta Halkın Sorunlarını Dinledi2

Aydoğmuş, “Genel Başkan Yardımcımız Rumi Bekiroğlu, Yozgat’ı ziyaret ederek halkımızın gündemini dinledi. Ayrıca, Yozgat’ın sorunlarını Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na rapor etmek üzere yerinde gözlem yaptı. Bu, Yozgat’ın yaşadığı sorunların çözülmesi adına önemli bir adımdır” dedi.

Ziyaret kapsamında il başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen Bekiroğlu, daha sonra bir dizi yerel ziyaret gerçekleştirdi.

Yozgat’ın en temel sorunlarını dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Bekiroğlu, halkın şikayetlerinin genellikle ekonomik kriz ve adaletsizlik üzerine yoğunlaştığını vurguladı.

Yozgat’ta Halkın Sorunlarını Dinledi

Ziyaretin ardından açıklama yapan Bekiroğlu, Türkiye genelindeki asıl sorunun kötü yönetim ve ekonomik kriz olduğunu dile getirerek, Yozgat halkının yaşadığı sıkıntılara değindi.

Yozgat'ta hacı adaylarına eğitimler hız kesmiyor Yozgat'ta hacı adaylarına eğitimler hız kesmiyor

Bekiroğlu, “Yozgatlı vatandaşlarımız, enflasyonun yüksekliğinden, alım gücünün düşmesinden ve iş imkanlarının kısıtlanmasından şikayetçi. Halkımız, asgari ücret ve emekli maaşıyla geçinmenin imkansız hale geldiğini ifade ediyor. Yozgat’ın göç vermesinin sebepleri de ekonomik sıkıntılar ve işsizlik” dedi.

Bekiroğlu, hükümetin Yozgat’a yeterli destek sağlamadığını ve Yozgat’ın adeta “üvey evlat” muamelesi gördüğünü belirterek, “Hükümet, Yozgat’tan sadece oy almak için ilgi gösteriyor ama bu karşılığında Yozgat’a herhangi bir hizmet sunulmuyor. Halkımız, ekonomik kriz ve adaletsizlikten ciddi şekilde mağdur oluyor. Ancak hükümet, bu sorunları görmezden gelerek her gün gündem değiştiriyor” ifadelerini kullandı.

Yozgat’ta Halkın Sorunlarını Dinledi1

Gelecek Partisi olarak, ülkenin gerçek gündemini konuşacaklarını belirten Bekiroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Biz, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte Türkiye’nin her noktasına giderek halkın sorunlarını dinleyecek ve çözüm önerilerimizi sunacağız. Ülkemizi içinde bulunduğu bu ekonomik ve yönetimsel krizden kurtarmak için çalışacağız.”

Bekiroğlu, Yozgat’tan elde ettiği izlenimleri, partisinin Genel Başkanına raporlayacaklarını ve sorunların çözülmesi için halkla birlikte adım atacaklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi