Kaymakam Fatih Topuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilgili daire amirleri ve ilgili oda temsilcileri katıldı.

Bozok akademisyenleri liseli gençlerle bir araya geldi Bozok akademisyenleri liseli gençlerle bir araya geldi

Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 58. maddesi gereği; 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısı Kaymakam Fatih Topuz başkanlığında öğretmenevi toplantı salonunda yapıldı.

Yapılan toplantı hakkında bilgi veren Kaymakam Topuz, “Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu, ilçemizdeki resmî, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme kapsamında, yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arasında iş birliği ve koordinasyon sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet tekrarı ve kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin artırılması açısından önemli olduğunu ve açılacak kurslarla birlikte toplumun her kesimine uygulamayı hedeflemekteyiz” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak: İleri Gazetesi