Yozgat’ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yoğun olarak doğalgaz kaçağı ve gaz kokusu ihbarları geliyor.

Yozgat'ta görenleri hayrete düşürüyor! Yozgat'ta görenleri hayrete düşürüyor!

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yoğun olarak doğalgaz kaçağı ve gaz kokusu ihbarları geldiğini söyleyen Yozgat Valiliği tarafından vatandaşlar uyarıldı.

Onarım Ve Bakım Yapıldı

Gelen ihbarlar üzerine Sürmeli Gaz şirketinden alınan bilgiye göre il merkezinde 8 saat sürecek kontrollü doğalgaz bakım ve onarımı yapılacak.

Valilikten yapılan açıklamada, “Değerli Yozgatlı hemşerilerimiz, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yoğun olarak yapılan doğalgaz kaçağı ve gaz kokusu ihbarları üzerine, Sürmeli Gaz şirketinden alınan bilgiye göre il merkezinde 8 saat sürecek kontrollü doğalgaz bakım ve onarımı yapılmaktadır. Bu süreçte, ikametlerinde gaz kokusu alan vatandaşlarımızın evlerini havalandırmaları önemle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Melike Aslı Arslan