Barbaros Tapan, Türkiye'de medya dünyasında tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor. Peki, Barbaros Tapan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu sorular, hem medya takipçileri hem de kariyerini merak edenler için oldukça ilgi çekici. Tapan'ın kariyer yolculuğu, kişisel yaşamı ve başarıları, onu daha yakından tanımak isteyenler için önemli bir araştırma konusu. İşte Barbaros Tapan hakkında merak edilen tüm detaylar...

Barbaros Tapan Kimdir (2)

BARBAROS TAPAN KİMDİR?

Capri-Sun İsrail Malı Mı? Capri-Sun Türk malı mı? Capri-Sun hangi ülkenin? Capri-Sun İsrail Malı Mı? Capri-Sun Türk malı mı? Capri-Sun hangi ülkenin?

Barbaros Tapan, 2016'dan beri Altın Küre üyesidir ve Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'nin kurucusu ve başkanıdır. Spor ve eğlence haberciliğinde önemli başarılara imza atan Tapan, Fanatik, CNNTürk, TRT ve Kanal D gibi birçok büyük medya kuruluşunda görev almıştır.

2000 yılında Türkiye'nin en büyük medya şirketlerinden biri olan Demirören Medya Grubu'nun ABD temsilcisi olan Tapan, halen Demirören Medya'nın günlük gazetesi Hürriyet'te yazılar yazmakta ve BeIN Medya-Türkiye için TV programları hazırlamaktadır.

Ayrıca, Türk Hava Yolları dergisi Skylife'ın ABD editörlüğünü de yürütmektedir. Filmlerle ilgili olağanüstü haberleriyle tanınan Barbaros Tapan, 2018-2020 yılları arasında Türkiye Eğlence Gazetecileri Derneği tarafından her yıl ödüllendirilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi