Aydıncık’ta Koçak Apartmanı’nın çatısında çıkan yangın, hızlı bir müdahale ile kontrol altına alındı. Olayın ardından Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Başkan Tekçam yaptığı açıklamada, "Dün gece yarısı Koçak Apartmanı’nda meydana gelen çatı yangınına Aydıncık İtfaiyesi ekiplerimiz hızla müdahale etti. Çekerek ve Baydiğin İtfaiyesi de destek kuvvet olarak gelerek özverili bir şekilde yardımcı oldular. Yoğun çabalar sonucu yangın, daha fazla yayılmadan kontrol altına alındı" dedi.
Başkan Tekçam, yangının büyümeden söndürülmesinde emeği geçen tüm itfaiye ekiplerine teşekkür ederken, "Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.