Çalışmalar kapsamında Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yozgat İl Jandarma Komutanlığı birimlerince 17 Nisan 2024 günü Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda E.G. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan operasyonda; 1 adet av tüfeği, 1 adet 7,65 mm tabanca, 3 adet bıçak, 14 adet tüfek kartuşu ve 7 adet 7,65 mm fişek ele geçirildi.

Jandarma Mücadeleye Devam Edecek

Konu ile ilgili İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada, “Ruhsatsız tabanca ve tüfek bulunduran, satışını yapan şahıslara yönelik yapılan istihbari çalışmalarda; Yozgat İl Jandarma Komutanlığı birimlerimizce Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; 17 Nisan 2024 günü Boğazlıyan ilçesinde E.G. isimli şüpheli şahsın ikametine operasyon düzenlenmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 1 adet av tüfeği, 1 adet 7,65 mm tabanca, 3 adet bıçak, 14 adet tüfek kartuşu ve 7 adet 7,65 mm fişek ele geçirilmiştir.

E.G. isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir.

Yozgat'ta operasyon: 10 bin adet ele geçirildi! Yozgat'ta operasyon: 10 bin adet ele geçirildi!

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak her türlü suç ve suçlularla mücadele azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Muhabir: Hakan Demirbaş