Zafer Pastanelerinde özel olarak hazırlanan ev baklavası tepsilerle kulüp binasına götürülüp, teknik heyete ve futbolculara teslim edildi, başarı dileğinde bulunuldu. 
Yozgat’ta yayın yapan Çamlık Gazetesi sahibi Zafer Özışık adına Seyfi Çelikkaya, İleri Gazetesi’nden İhsan Çelikkaya, Mustafa Teker, Günaydın Yozgat Gazetesi’nden Çetin Mermertaş, Hakimiyet Gazetesi ve Yozgat Haber Gazetesi’nden Mehmet Erol ile Bozok TV’den Necdet Demirel, ev baklavasının öncü ismi Zafer Pastanesi’nden temin ettikleri Yozgat baklavasını alarak kulüp binasında, teknik ekip ile bir araya geldiler. 
Teknik direktör Feridun Dündar, Antrenör Nihat Tinel, Kaleci Antrenörü Şaban Şahiner, Genel Kaptan Kadir Arslan’a tatlı ikramında bulunan Yozgat basınında görevli bazı basın mensupları, Yozgatspor’a destek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Feridun Dündar ise Yozgat basınının kendilerine göstermiş olduğu bu ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduğunu, onlar ile birlikte kendilerine destek veren insanların bu desteklerini boşa çıkarmamak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim