Kırşehirspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan kırmızı siyahlılar hafta sonu oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarına dün Bozok Şehir Stadyumu’nda yaptıkları antrenmanla devam ettiler. 
Teknik direktör Feridun Dündar dün yapılan antrenmanda yapılan çift kale maç esnasında oyunu sık sık durdurarak yaptıkları pozisyon hatalarını anlattı. Her bir oyuncusu ile tek tek ilgilenen ve takım halinde oyun içerisinde nasıl hareket etmeleri gerektiğini futbolcularına anlatan Dündar’ın bu davranışları antrenmanı takip eden taraftarlar ve spor camiasının gözünden kaçmadı. Yozgatsporlu oyuncularında antrenmanda hırslı ve arzulu oldukları göründü.
Yozgatspor 1959 FK yarın Bozok Şehir Stadyumu’nda konuk edeceği Kırşehirspor karşılaşmasının son hazırlıklarını bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
Sivas Yıldızeli deplasmanından alınan mağlubiyet sonrasında hafta içi teknik heyet değişikliğine giden kırmızı siyahlılar yarın oynayacakları Kırşehirspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak moral depolamak ve şampiyonluk hedefinden uzaklaşmamak istiyor.
Hafta içi yapılan antrenmanlarda bütün oyuncuları ile ayrı ayrı ilgilenerek sahaya yansıtılacak oyunun hem seyir zevkine hitap etmesini hem de karşılaşmanın skoruna etki etmesi isteyen Yozgatspor 1959 FK teknik direktörü Feridun Dündar yaptığı açılmada, “Yozgatspor’u hedefine ulaştırmak için bana verilen bu görevi layığı ile yerine getirmek için ekibimle birlikte yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Bazı eksiklerimiz var ama bu eksiklerimizi kendi içimizde çözecek güce sahibiz. Ekibimle birlikte göreve geldiğimiz andan itibaren Yozgatspor taraftarından, Yozgat basınından, Yozgat spor camiasından ve yönetimden çok büyük destek ve güven aldık. Verilen güven ve desteğe bizde hem teknik ekibimle ehemde oyuncularımla başarılı sonuçlar alarak cevap vermek istiyoruz. Yarın kendi sahamızda konuk edeceğimiz rakibimiz karşısında sahaya iyi bir oyun yansıtarak 90 dakika sonunda gülen taraf biz olacağız ve alacağımız galibiyet Yozgatspor camiasına ilk armağanımız olacak.” dedi.
Öte yandan Yozgatspor taraftarına ve Yozgatlılara yarın oynanacak olan karşılaşmanın önemini hatırlatan Yozgatspor Genel Kaptanı Kadir Arslan ise:
“Geçtiğimiz haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrasında hiçbir Yozgatlının takıma küsmemesi gerekir. Teknik heyet değişimi ile yeni bir yapılanma içerisine girdik ve yarın oynayacağımız Kırşehirspor karşılaşmasında bu yapılanmanın ilk meyvesini alacağız. Yozgatspor camiası olarak bize düşen görev ise yarın oynanacak olan karşılaşmada tribünleri doldurarak takımımızı desteklemek olacaktır.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim