Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Yozgatspor 1959 FK’da transfer çalışmaları devam ediyor. Nevşehir kampı sonrasında teknik heyetten alınan rapor doğrultusunda hareket eden kırmızı siyahlı yöneticiler transfer çalışmalarına hız verdi.
Ali Yakup, Volkan Süer ve Mustafa Köseci’ye resmi sözleşmeye imza attıran Asbaşkan Ahmet Akgün yaptığı açıklamada, “Hedefi şampiyonluk olan bir takım var. Bizde yönetim olarak bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yozgatspor 1959 FK büyük bir camia ve bu camiada olmak isteyen birçok futbolcu var. Bizde bu talepleri değerlendirerek takıma faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncularla resmi anlaşmalarımız yapıyoruz. Son olarak yapılan transferlerimizden sonra takımımızda sağ açık, sol açık ve spor mevkileri içinde transfer çalışmalarımız hala devam ediyor. Teknik heyetimizle birlikte takımımıza uyum sağlayacak en uygun isimleri araştırmaya devam ediyoruz. En kısa süre içerisinde bu noktalardaki eksiklerimizi de tamamlayacağız. Aramıza katılan yeni oyuncularımıza hoş geldin diyor ve transferlerin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Sarayönü Belediyespor’un başarılı kalecisi Köseci imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Hedefleri olan bir takımda mücadele edeceğim ve kırmızı siyahlı formayı terletmekten gurur duyacağım. Geçen sezon kıl payı kaçırılan bir şampiyonluk var inşallah bu sezon şampiyon olup bir üst lige çıkacağız buna biz takım olarak inanıyoruz.” dedi.
Geçen sozen Trabzon Kanuni FK’da forma giyen genç forvet Volkan Süer ise kırmızı siyahlı takımda gollerini atmaya devam edeceğini ve şampiyonluk yaşamak içim Yozgatspor’a geldiğini belirtti.
Geçtiğimiz yıl oynadığı güzel futbolla hemen herkesin takımda kalmasını istediği başarılı orta saha oyuncu Ali Yakup ise, “Tekrar Yozgatspor’da forma giymek beni gerçekten çok mutlu etti. Geçen sene yaşadığımız şanssızlıkları bu sene yaşamayacağız ve bu şehre şampiyonluk hediye edeceğiz. şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim