Çekilen fikstür çekimi sonucunda Yozgatspor ligin ilk haftasında kendi sahasında şampiyonluk yolundaki önemli rakiplerinden birisi olan Nevşehirspor'u konuk edecek.
Orhan Saka Amatör Evinde düzenlenen fikstür çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF BAL İcra Kurulu üyesi Fahrettin Eserdi, 156 BAL takımının temsilcileri katıldı.
Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan'ın yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez yaptığı konuşmada, "BAL Ligi bizim amatör liglerimizin amiral gemisi. Bütün liglerimiz çok önemli ancak BAL'ın çok özel tarafı da duygusal bir lig olması. Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine oynattığımız bir lig. 81 ilde oynanması, Türkiye'yi kucaklaması açısından çok değerli ve TFF tarafından da çok önemsenen bir lig. 2016-2017 BAL sezonunun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. 
TFF Başkanımız  Sayın Yıldırım Demirören'in de dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir lig olması dileğini de ileterek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Birden fazla grupta bulunan Ankara, İzmir ve İstanbul takımlarının hangi gruplarda yer alacağını belirlendiği kura çekiminden sonra  12 grubun fikstür çekimi yapıldı. Kulüpler 2016-2017 sezonu BAL Statüsü konusunda bilgilendirildi.
BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. 
Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.

İŞTE YOZGATSPOR'UN İLK YARI MAÇ FİKSTÜRÜ
1.Hafta: Yozgatspor-Nevşehirspor
2.Hafta: 68 Aksaray Belediyespor-Yozgatspor
3.Hafta: Yozgatspor-Kayseri Şekerspor
4.Hafta: Yıldız Birlikspor-Yozgatspor
5.Hafta: Yozgatspor-Yeşil Kırşehirspor
6.Hafta: Yeni Altındağ Bld-Yozgatspor
7.Hafta: Yozgatspor-Kazan Belediyespor
8.Hafta: MKE Kırıkkalespor-Yozgatspor
9.Hafta: Yozgatspor-Zara Belediyespor
10.Hafta: Talasgücü Bld-Yozgatspor
11.Hafta: Yozgatspor-Sivas Demirspor
12.Hafta: Yozgatspor (BAY)
13.Hafta: Çubukspor-Yozgatspor

Editör: TE Bilişim