Kırmızı siyahlı ekip, teknik direktör Feridun Dündar ile yakalamaya çalıştığı hedefini tuttururken, galibiyetler ardı ardına gelmesine karşılık, zirvede yer alan Altındağ Belediyespor, 68 Aksarayspor ve Çubukspor takımlarının da puan kaybetmemeleri aradaki puan farkının kapanmamasına neden oluyor.
Teknik direktör Feridun Dündar, göreve geldiği hafta ligde kalan 8 maçın en az 7’sini kazanarak devre arasına girmeyi kendisine hedef koymuştu. Şimdiye kadar Yozgatspor’un başında çıktığı 7 karşılaşmanın 6’sında takımı galip geldi ve teknik direktör Feridun Dündar, ligin ilk devresinin bitimine iki hafta kala hedefine kısmen ulaşmış oldu. Ancak düşünüldüğü gibi Yozgatspor’un zirvede yer alan rakipleri de Yozgatspor ile birlikte puan kazanmaya ve aradaki puan farkının kapanmamasına neden oldular. 
Kırmızı siyahlı ekip maç yapmadan bu haftayı dinlenerek geçirecek, Yozgatspor’un dinlendiği bu haftada gözler Yeni Altındağ Belediyespor-Yeşil Kırşehirspor ile  Zara Belediyespor - 68 Aksaray Belediyespor maçında olacak. 
Bu iki müsabakada da Altındağ Belediyespor ile Aksaray Belediyespor’un puan kaybetmeleri durumunda Yozgatspor hedefine ulaşmış olacak ve devre arasına puan farkı 5 yada 6’ya inmiş bir şekilde girecek. Eğer aradaki 8 puanlık farkın kapanmaması durumunda ise devre arasında Yozgatspor yönetiminin ne yapacağı ise muammada. 
Ya önümüzdeki sezonun takımını şimdiden oluşturup, yeni sezona hazır bir şekilde girecek ya da rakiplerin puan kaybedeceğine inanıp ona göre takıma takviyeler yapacak. 

Editör: TE Bilişim