Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor teknik direktörü Erol Azgın ligin ilk haftasında deplasmanda Yozgatspora 2-1 mağlup olunmasının ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı. Azgın, “Buraya geldiğim günden itibaren burada bana destek veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yozgatspor maçından sonra yönetime istifamı bildirdim. Karşılıklı oturup konuştuk. Takımımın önünü açmak istediğimi söyledim. Yönetim de kabul etti. İstifa etmiş bulunuyorum, herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Nevşehirspor taraftarlarına da mesaj gönderen teknik direktör Erol Azgın, “Taraftarlarımız bizim canımız ciğerimizdir. Sağ olsunlar mağlup olduğumuz maçtan sonra bile bize desteklerini esirgemediler. Nevşehir sporun taraftarları on numara. İnşallah her şeyin en güzeline layık olurlar” şeklinde konuştu.
Kulüp Başkanı Leblebici Teknik Direktör Azgın’a Teşekkür Etti
Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici’de yaptığı açıklamada bugüne kadar hizmetlerinden dolayı teknik direktör Erol Azgın’a teşekkür etti. Leblebici, “ Nevşehir sporumuza emeklerini esirgemeyen ve özellik Türkiye Kupasında bizleri 2.eleme turuna kadar çıkartmayı başaran hocamız Erol Azgın’a takımımız için yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim