Hain PKK’nın ve onun uzantılarının namertçe, aşağılıkça ve kahpece eylemlerinin sabır ve tahammülleri bitirdiğini vurgulayan Şenliler, teröre karşı ortak mücadele verilmesi gerektiğini ifade etti.
Terörle mücadelede yalnızca asker ve polis operasyonlarının yeterli olmayacağını belirten Şenliler, devletin tüm unsurlarıyla asker ve polisin yaptığı mücadeleyi taçlandırması gerektiğini dile getirdi. 
Şenliler; “PKK'nın mutlaka finans kaynaklarına yönelik operasyonlar yapılmalı ve finans kaynakları kesilmeli. O bölgedeki PKK'ya lojistik sağlayan belediye başkanları başta olmak üzere, belediye çalışanları, diğer devlet kurumlarında çalışan örgüt üyeleri, PKK sempatizanları, PKK yanlısı sivil topum örgütleri, sendikalar vb. derhal görevden alınmalı, kapatılmalı ve oralara gerçekten devletin, milletin yanında duran belediye başkanları ve görevliler atanmalı. PKK yanlısı sivil toplum örgütleri, çeşitli bankalara hesap açtırarak güya bölge halkına yardım adı altında PKK'ya yardım topluyorlar. Bunlara derhal müdahale edilmeli.”
 “Rabbim bir daha böyle bir hainliklerle, kahpeliklerle milletimizi, askerimizi, polisimizi karşı karşıya bırakmasın” diyen Şenliler şunları söyledi: “Bizim başından beri savunduğumuz idam tekrar getirilmeli. Biz Büyük Birlik Partisi olarak küçük yaşta çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren cinsi sapıklar için ve bizzat Mehmetçiğimizi, askerimizi, polisimizi şehit eden bu teröristler için, kahpece, vahşice darbe gerçekleştirip Meclisimizi bombalayan, onlarca özel harekât polisimizi, diğer polislerimizi, yüzlerce sivil vatandaşımızı, o kahraman evlatlarımızı şehit eden bu hainler için de mutlaka idam cezasını geri getirilmesi gerekiyor” diye konuştu. 
BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler; “Bölgede her gün şehit vererek devletin varlığı, milletin birliği, huzuru ve güvenliği için mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimizin ve kahraman polislerimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu. 
Şenliler, 15 Temmuz gecesi milletin darbeci FETÖ terör örgütüne karşı iktidarıyla, muhalefetiyle ve toplumun tüm kesimleriyle ortak mücadele azmi ortaya koyarak nasıl başarılı olmuşsa, bugünde başta PKK olmak üzere, tüm terörist gruplara karşı birlik ve beraberliğin ortak mücadelenin şart olduğunu dile getirdi.
Şenliler; “Biz Büyük Birlik Partisi olarak tüm terör unsurlarına karşı mücadelede devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim