CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar’ın da katılımı ile gerçekleşen gençlik buluşması sonrasında bir açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Selçuk; “Bugün ailemize yeni kardeşler, mücadelemize yeni can ve kan kattık. Yozgat’a bir söz verdik. Nerede bir mağduriyet varsa nerede haksızlık varsa orada dimdik duracağız. Ne ezilen ne ezen İnsanca Hakça bir düzen şiarıyla hep birlikte aydınlık günlere yolculuğumuzu bir adımla başlattık” dedi. 
Desteklerinden ötürü CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar ve il yöneticilerine de ayrıca teşekkür eden Selçuk; “Bizden desteklerini esirgemeyen başta il başkanımız Sayın Abdullah Yaşar'a,  ve il yöneticilerimize ve en önemlisi salonlara sığmayacağımızı gösteren Mustafa Kemal'in gençliğine şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi. 
CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar da gençlere teşekkür etti.
Birlikte olmaktan ve beraber çalışmaktan memnuniyet duyduğunu her türlü sorunlarında gençlerin yanlarında olduğunu ifade eden Yaşar; “Partimizin gençlerle daha da büyüyeceğini geleceğimiz olan Atatürk Gençliğine her zaman sahip çıkacağının bilinmesini istiyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim