İlçelerde bulunan hastanelere hayırsever vatandaş eli değdi. Çayıralan’da gurbetçi vatandaşlar müşahade odasını sil baştan yeniledi. Çayıralanlı gurbetçi vatandaşlar, hastane müşahade odasındaki tüm tıbbi cihaz ve mobilyaları baştan ayağa yeniledi.
Çayıralan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Doğan gurbetçi vatandaşlara teşekkür etti.
Akdağmadeni İlçesi’nde ise hayırsever vatandaş Ahmet Üzel, Devlet Hastanesi’ne diyaliz cihazı bağışladı. Bağışta bulunan hayırsever vatandaş; birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde,  ülkeye katkıda bulunmak istediklerini, hastanelere yapılan bağışların önemli olduğunu söyledi.
Akdağmadeni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Peyami Duman; hayırsever Ahmet Üzel’ e teşekkür ettiklerini, diyaliz cihazı ile kendilerini onurlandıklarını, birlik ve beraberliğe dair örnek bir davranış olduğunu belirterek, hayırsever tüm vatandaşlara teşekkür ettiklerini dile getirdi. 
Konu ile ilgili Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca ise yaptığı açıklamada “ Hastanelerimize bağışta bulunan tüm vatandaşlarımıza, özellikle Çayıralan’da gurbetçi dostlarımıza, Akdağmadeni’nde Sayın Ahmet Üzel teşekkürü borç bilirim. Böylesine örnek bir davranış hepimizi duygulandırmış ve onurlandırmıştır. Birlik ve beraberliğe dair verilen en güzel mesajlardan bir tanesidir sağlık alanında. Allah’tan hayırlarını kabul etmesi dileklerimle, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Hayırsever vatandaşlara hastane yönetimi tarafından plaket verildi. 

Editör: TE Bilişim