İlk kitabını Haziran ayı içerisinde yayımlayan Yazıtaş, farklı bir heyecan içerisinde yazdığı bu kitabının gelmiş olduğu noktada büyük bir onur ve gurur içerisinde olduğunu söyledi. Okurlardan gelen olumlu tepkiler üzerine ilk kitabına bir imza günü düzenlemeyi amaçlayan genç yazar Gazi Yazıtaş, ‘’16 Ekim Pazar günü 13.00-16.00 saatleri arasında Sahaf Kitap Kafede tanıtım ve sohbet içerisinde geçecek olan imza günüme Yozgat’ta bulunan okur kitlesi ile bir araya gelmek ve tanışmak için sabırsızlanıyorum. Amacım kendi kitabımdan ziyade azınlık olarak görülen bizlerin bir araya gelerek belirli aralıklarda, sohbet ve yapılabilecek olan şeyleri dillendirmektir’’ dedi. 

Yozgat’ı bir tık yükseğe taşıyan Sahaf Kitap Kafe’nin kendisine verdiği büyük desteklerin de tartışılmaz olduğuna dikkat çeken Yazıtaş, ‘’Belediyenin ve bir çok STK’nın edebiyat ve sanatla uğraşan insanlara göstermediği desteği, esnaf ve Yozgat halkı göstermiştir. Bir çok büyük şirketin gelmeye çekindiği Yozgat’ta büyük metre karede mini bir kitap şehri kuran Sahaf Kitabın sahibi değerli dostum,  Hüseyin Hüroğlu’na bu konuda bana vermiş olduğu destekten dolayı büyük minnettarlık içerisindeyim’’ diye konuştu. 

Yozgat’ta geçen bu kitabın ilk tanıtımının da yine Yozgat’ta olması ayrı bir heyecan verdiğine vurgu yapan Yazar Gazi Yazıtaş, hali hazırda dört kitabını tamamlayarak yayın aşamasına getirdiğine dikkat çekerek, ‘’Bundan sonraki bir üst nokta önünde kendisine iyi bir emsal olan Mustafa Çiftçi’dir. Yakın zamanda Necip Fazıl ilk kitap ödülünü alan Çiftçi ile gurur duyuyorum. Onunla tanışmak benim için bir şanstı. Onu da aldığı ödülden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah Mustafa Çiftçi ile birlikte Yozgat’ta edebiyat sevgisini arttırarak gelebileceği en üst yere taşımayı hedefliyorum’’ şeklinde görüş bildirdi. 

Akıcı ve sürükleyici bir aşk romanı olan ‘Bir Gül Ocağı’ kitabın da göz yaşlarınızı tutamayacaksınız. Tamamı gerçek bir olaydan uyarlanarak yazılan roman Türkiye’de yavaş yavaş tanınmaya başlayarak belli bir okuyucu kitlesine ulaştı. Şimdiye kadar 2 bin civarında satışı gerçekleştirilen aşk romanının önümüzdeki haftalarda tanınmış bir yayın evinden ikinci baskısının yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim