Halka Arz Tarihi: Koç Metalurji A.Ş. (KOCMT) halka arzı için talep toplama tarihleri 9-10 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Halka Arz Fiyatı: KOCMT halka arzında 1 lot hisse fiyatı 20.50 TL olarak açıklandı. Yatırımcılar 1 lot hisse için 20.50 TL ödemek durumunda olacaklar.

Halka Arz Koç-2

Halka Arza Katılma Bankaları ve Aracı Kurumlar: Koç Metalurji A.Ş. halka arzına katılım sağlayabilecek banka ve aracı kurumlar şunlardır:

Togg'da sıfır faiz için son gün 20 Mayıs! Togg'da sıfır faiz için son gün 20 Mayıs!

A1 Capital Menkul Değerler A.Ş.

Acar Menkul Değerler A.Ş.

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş.

Halka Arz Koç

Kişi Başına Verilecek Lot ve Lot Dağılımı: Koç Metalurji halka arzında bireysel yatırımcılara %70 oranında tahsisat ile 87.500.000 lot hisse ayrıldı. Bu durumda, 3 milyon kişinin katılması halinde 29-30 lot hisse dağıtılacak, 3.5 milyon kişinin katılması halinde ise 25 lot hisse dağıtılması bekleniyor.

Hisse Kodu: Koç Metalurji halka arzı için hisse kodu "KOCMT" olarak belirlendi.

Halka Arz Yöntemi: Koç Metalurji halka arzı, SPK'nın ilke kararı gereği bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemine göre gerçekleştirilecek.

Talep Nasıl Yapılır?: KOCMT halka arzına katılmak için konsorsiyum üyesi banka ve aracı kurumların halka uygulama veya web siteleri üzerinden talep yapılabilecek. Talep toplama 9-10 Mayıs tarihlerinde 3 iş günü boyunca saat 09.00-17.00 arasında gerçekleşecek.

Katılım Endeksi Uygunluğu: Koç Metalurji halka arzı için yayınlanan onaylı izahnameye göre, şirket katılım endeksi şartlarını sağlıyor ve helal hassasiyeti olan yatırımcılar için uygun görünüyor.

Teminat ve T1 T2 Kullanımı: Koç Metalurji halka arzında BIST 30 hisse ve fon gibi kıymetler teminat olarak kullanılabilecek. Ancak T1 T2 bakiyesiyle katılım mümkün değil.

Kaynak: Haber Merkezi