Şefaatli Ülkü Ocakları Başkanı Gazi Mustafa Kılıç, Ülkü Ocaklarını gençlerin daha aktif ve sağlıklı bir şekilde kullanmasına imkan sağlamak amacıyla tadilattan geçirdiklerini söyledi. 
Son düzenleme ile daha kullanışlı bir hale getirilen Ülkü Ocağının bir ilim, irfan ve kültür ocağı olduğunu vurgulayan Kılıç;
“Cennet mekan Başbuğumuzun biz evlatlarına emaneti olan ülkü ocağımızı tadilata alarak ülkücü yüreklere ve Şefaatli’mize yakışır bir hale getirmeye çalıştık.Yenilenen ocağımız Türk Milletinin özünü oluşturan, manevi değerlerini yaşayan, ülkenin yönetiminde söz sahibi olması gereken Ülkücü Türk gençliğinin daha iyi şartlarda yetiştirileceği bir yapıya kavuştu.Türk Dünyası’nın Başbuğu merhum Alparslan Türkeş ve onun talimatı ile Ülkü Ocakları yapılanmalarının ışığını yakan başkanımız merhum Dündar Taşer in fikirleri ışığında Ülkü esasına, Ülkücü terbiyeye ve Türk-İslam Ülküsüne uygun yetiştirilecek Türk gençlerinin yeni binası hayırlara vesile olsun.
Tadilat süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen her biri birbirinden kıymetli ağabey ve kardeşlerimizden de Cenab-ı Mevla’m her iki cihanda da razı olsun. Yüce Allah'ın izni ve sizlerin destekleri ile ülkü ocakları her zaman adına ve varoluş gayesine yakışır bir şekilde, kalpleri Ülke ve Millet sevgisiyle yoğrulmuş gençlerin yuvası olacaktır. Yine her zaman, gençlerin bu sevgisini geliştirdiği, bilgisi ve görgüsünü arttırdığı güzide mekânlar olarak var olacak, bacaları her zaman tütmeye devam edecektir” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim