Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü'nün başlatarak geleneksel hale getirdiği yöresel yemek tanıtımının bu ayki konuğu Sivas iliydi. 
Her ay farklı bir ilin yöresel yemek tanıtımını davetlilere ve personeline şölen havasında yaşatan ANFA Genel Müdürlüğü, Gaziantep, Beypazarı, Bolu, Yozgat, Erzurum, Samsun, Çorum, Ankara, Kahramanmaraş, Denizli, Bursa, Konya ve Trabzon'un ardından Sivas yemeklerini görücüye çıkardı. 
ANFA Genel Müdürlüğü'nün Sivas yöresel yemek tanıtım şöleni kurum yemekhanesinde gerçekleşti. Lezzet şölenine Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez, Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Levent Karaca, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, ANFA yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Sivas yöresine ait türküler eşliğinde davetlilere kentin eşsiz yöresel yemekleri Peskutan Çorbası, Sivas Köftesi, Divriği Pilavı ve Sivas Gürün Baklavası ikram edildi. Ayrıca Sivas Katmeri, Baviko, Hingel, Sivas Kebabı, Pastırmalı Madımak, Sirok, İçli köfte, Sivas Kesesi, Pezik Turşusu da konuklara yapılan ikramlar arasındaydı.

Editör: TE Bilişim