Marangozlar Odası Başkanı İbrahim Ünlü; "Bizler Yozgat için bir olmayı, beraber olmayı, neden uygulayamıyoruz? Bedensel özürlü bir kardeşimiz ve Ticaret Odası başkanı, “askeri birlik istiyoruz” diye yola çıkıyor. 78 bin nüfuslu bir ilde, meydan da toplanan 50-60  kişilik bir grup; gerçekten çok büyük üzüntü verici bir durum" dedi. 
"Nerede bizim o lafta koca koca sivil toplum örgütleri yöneticileri? Yoksa bunlar başka yerlerin yöneticileri mi? Gerçekten Yozgat adına üzüntü verici bir durum" diyen Ünlü, şunları kaydetti: 
"Hadi onlar yok esnafımız neden yok? En fazla esnafımız faydalanacak. Ben Davut beyi yürekten kutluyorum. Allah ondan razı olsun. Böyle bir başlangıç yaptı. İnsanlara örnek bir davranış sergiledi. Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başbakanım, Sayın Adalet Bakanım Yozgat’a vereceğiniz bir askeri birlik, Yozgat’ın ekonomi çarkına güç verecektir. Yozgatlının bu isteğine vereceğiniz cevabı olumlu olması, Yozgat’ta büyük bir açığın kapanmasına vesile olacaktır. Bizler devlet büyüklerimizden sadece emanetimizi geri istiyoruz. Çok fazla bir şey istemiyoruz."

Editör: TE Bilişim