Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, gazetemize yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği hibe desteği karşılığında Esentepe’de planlanan içerisinde hizmet binasının da yer aldığı projenin bakanlık tarafından iptal edilmesi nedeni ile yeni hizmet binası yapımı için Koç Emek Pakı yanında yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. 
Özışık, yeni hizmet binasının yapımında kaynak bulmak için mevcut hizmet binası ve dükkanları satışa çıkardıklarını belirterek; 
“Eğer satıştan beklediğimiz rakamlar elde eder isek yeni hizmet binasını satışa çıkaracağız. Aşağı Nohutlu Mahallesi’nde bulunan giriş katta 2 adet dükkan, üstte 4 kat hizmet birimlerinin yer aldığı mevcut hizmet binasının tamamını satışa çıkardık. Ayrıca yerni hizmet binasını yapmayı planladığımız Mutafoğlu 2’nci mıntıka 751 ada, 8 parselde, Koç emek yanı ana yol üzerinde yapmayı planladığımız yeni hizmet binası giriş katında bulunan 6 adet dükkan ile birinci katta yer alan 16 adet ofisi 14 Ekim tarihinde saat 14.00’de odamız toplantı salonunda açık ihale usulü ile satışa çıkacaktır. Satış ihalesine katılacakların odamız genel sekreterliğine 13 Ekim 2016 saat 17.00’ye kadar başvurmaları gerekiyor. 
Normalde hizmet binamızı AB hibe desteği kapsamında hazırladığımız projemizde yapacaktık. Fakat bakanlık tarafından projemiz iptal oldu. İnşallah bu satışla birlikte gerekli olan geliri elde edip yeni hizmet binamız ve sosyal tesislerin temelini atmış olacağız” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim