Kulüp Başkanı Cenker Doğan, Ankara deplasmanında Maliye Piyango takımı ile oynadıkları zorlu mücadeleden takımının galibiyetle ayrılmasının tesadüf olmadığını söyledi. 
Doğan, bugün günü konuk edecekleri Büyükşehir Belediye Ankaraspor karşısında alacakları galibiyetle ligin iddialı takımlarından birisi olarak dikkatleri çekmeye başlayacaklarını diye getiren, Doğan: “Ligin yeni ekibi olmamız nedeniyle kimse bizlere fazla şans tanımıyordu. Üst üste almış olduğu galibiyetlerin ardından kafalarda soru işaretleri belirlemeye başladı. Bugün gün konuk edeceğimiz Ankaraspor karşısında alacağımız galibiyetle lige ağırlığımızı koyacağız” dedi.
Ankara deplasmanında Maliye Piyango takımı ile oynadığı karşılaşma sonrasında kullandığı bir günlük izinin ardından Ankara Cebeci Spor Salonu’nda toplanan kırmızı siyahlı ekip, BB Ankaraspor ile oynayacağı maça günde çift idman yaparak hazırlandı. Sabah idmanı sonrasında Yozgat’a gelen Yozgat Bozokspor, ilk çalışmasını maçın oynanacağı Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Antrenör Rıfat Şahin, bugün konuk edecekleri Ankaraspor maçının hazırlıklarına Yozgat’ta tamamladıklarının altını çizederek, “Günde çift idman yaparak bu müsabakanın hazırlıklarını tamamladık. BU gün sabah ter idmanı yapıp, maç saatini bekleyeceğiz. Amacımız Ankaraspor’u da yenerek, yolumuza devam etmek, iyi bir seri yakalayıp, lige ağırlığımızı koymaktır” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim