Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Narin Işık, ağzındaki fırça ile bir birinden eşsiz resimler yapıyor. Bedensel engelli Işık, kurduğu engelsiz dünya ile kendisi gibi bedensel engellilere yaşama sevinci aşılıyor.
Vaktinin büyük bölümünü resim yaparak geçiren ışık, duygu dünyasını resmediyor. Görmeyi çok istediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini çizen narin ışık'ın en büyük hayali resmi cumhurbaşkanına Ak Saray'da hediye etmek.
ÜÇ YAŞINA KADAR 
KOŞUP OYNUYORDU
Üç yaşına kadar koşup oynayan Narin Işık, düşmeye bağlı yaşadığı sağlık problemleri sonucu ellerini kullanamaz hale geldi. 2007 yılından bu tarafa elleri ve ayakları tamamen güçsüzleşen Işık, uzun süredir kaldığı bakım ve rehabilitasyon merkezinin en renkli kişiliği oldu.
Babasını bir trafik kazası sonucu kaybeden Işık, 7 kardeşi ve annesi ile yaşadığı zorlukları anlattı.
Annesini kaybettikten sonra bakım ve rehabilitasyon merkezinde kalmaya karar verdiğini söyleyen Işık, ilk başlarda zorlanmasına rağmen yöneticilerin de desteği ile hayata tutunmayı başardığını ifade etti.
SULU BOYA İLE 
BAŞLADI
Resim yapmaya çocukken sulu boya ile başladığını hatırlatan Işık, yeni yeni engelli olduğu çocuk yaşta başladığı resmi engeline rağmen bırakmadığını söyledi.  
"Engeli şöyle aştım, etrafımdaki insanlar bana engelsizmiş gibi davrandılar. Cıvıl cıvıl etrafıma neşe saçarım. Hayatım kitap okumakla geçti" diyen Narin Işık, ağızda resim yapmanın zorluklarından bahsetti.
Işık; "Ama severek, kendimi birebir resme katarak çok mutlu oluyorum. Üç gün resim yap deyin bana yanımda istediğim yardımcım olsun, istediğim boyalarımı versin üç gün yemek yemeden uyku uyumadan resim yaparım. Resimlerde genelde çiçekleri, gülleri, doğayı aklıma ne eserse o gün resmin başına geçtiğimde düşünceme ne gelirse onu işlemeye çalışıyorum. Çocukken resme başladığımda gördüğüm  desenleri sulu boya ile yapmaya çalıştım" dedi.
CUMHURBAŞKANININ PORTRESİNİ YAPTI
Işık, Cumhurbaşkanını çok sevdiğini ve üç ay süren bir çalışmanın ardından portre resmini yapmayı başardığını söyledi.
Resmiyle konuşup, şakalaştığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa'nla tanışıp, yağlı boya çalışmasını hediye etmek istediğini ifade eden Işık, şunları söyledi:
"Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, çok iyi bir insan. Halka değer veriyor, o yüzden de resmini yapmak istedim, içimden geldi. Resmine üç, üç buçuk ay uğraştım. Ramazan Bayramı'nın bir gün öncesinde bitirdim resmi. Cumhurbaşkanımızın resmi ile konuşuyordum, şakalaşıyordum. Şaka yaparken Özcan abi diyordu ki bana 'Unutma o bir komutandır'. Evet ben de komutan olduğunu biliyorum ama komutanıma saygım sonsuz, benim esprilerimi anlayacak, gülecek diye kendi kendime konuşuyordum resimle. Resmi kendisine birebir vermek istiyorum."
RADYOCU OLMAK
İSTİYOR
Radyocu olmak istediğini söyleyen Narin Işık, Cumhurbaşkanının bu konuda kendisine destek olacağına inanıyor.

Editör: TE Bilişim