Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı atılan imza sonrası sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.
İmza törenine Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Sorgun Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Vural, Bem-Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Mehmet Şaşmaz, Sorgun Şube Temsilcisi Nihat Künbetli ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Erciyas katıldı.
Belediye Başkanı Ahmet Şimşek; "Sorgun Belediyesi olarak birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı bir aile olarak kabul ediyoruz. Belediye bünyesinde çalışan memur, kadrolu, sözleşmeli ve taşeron işçilerin tamamı bu büyük aileyi temsil etmektedir. Çalışanlarımızın sosyal hakları, özlük hakları ne kadar güzel olursa, biz bundan mutlu oluruz. Yapılan görüşmelerin anlaşma ile sonuçlanmasından sonra sosyal denge sözleşmesinin imzalanması için bir araya geldik. Aylık 250 TL.  olarak belirledik, hayırlı olsun" dedi.
İmza töreni Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı’nın karşılıklı olarak hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim