Belediye Başkanı Suphi Daştan başkanlığında yapılan Aralık ayı belediye meclis toplantısında 2017 mali yılı belediye gelir tariflerinde  artış yapılmaması yönünde karar verildi. Böylelikle belediye, bir kez daha vatandaşın bütçesine dolaylı olarak katkıda bulunmuş oldu. 
Belediye Başkanı Suphi Daştan,  bölgede en düşük belediye ücret tariflerini kullandıklarını hatırlattı. 
Daştan, belediye meclisinde 2017 yılında uygulanacak olan ücret tarifelerinde de zam yapmama kararı alarak bu uygulamayı da vatandaşlarımızın dikkatine sunmak istediklerini söyledi. 
EN UCUZ SU 
AKDAĞMADENİ’NDE 
Vatandaşların asli ihtiyaçlarından birisi olan su ücretinin 2016 yılında elektronik kartlı su sayaçlarında metreküp fiyatı  0,99 kuruş gibi sembolik bir ücretlendirme ile vatandaşlara yansıdığının altını çizen Daştan, sözlerine şöyle devam etti:  "Bölgemiz de ve ülkemizin bir çok bölgesine kıyasla en ucuz suyu  Akdağmadeni Belediyesi vatandaşlarına sunmaktadır.  2016 yılında elektronik kartlı su sayaçlarında  metreküp fiyatı 0,99 kuruş olan su 2017 yılı içerisinde de belediye meclisimize sunduğumuz öneri sonucu  alınan bu kararla 0,99 kuruş olarak  ücretlendirilmeye devam  edecek olup vatandaşlarımız bölgemizde ki en ucuz suyu kullanmaya devam edeceklerdir.’’  
Başkan Daştan, su ücretinin yanı sıra 2017 yılı içerisinde toplu taşıma ile ilgili ücretlerle, zabıta ve itfaiye ücretlerine belediyeye gelir sağlamak amacıyla vatandaşlardan tahsil edilen tüm ücretlere zam yapılmama kararı alındığının altını çizdi.

Editör: TE Bilişim