Novada Yozgat, 30 bin metrekare inşaat alanında, 70 yeni markaya ev sahipliği yapacak. 20 milyon EURO yatırım yapılarak 800 kişiye istihdam sağlayacak.

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Yozgat; MMM Migros, LC Waikiki,  DeFacto, Cinemaximum, Flo ve Burger King gibi önde gelen 70’e yakın ulusal ve uluslararası marka ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

12 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Novada Yozgat; günlük binlerce araç geçişinin gerçekleştiği Ankara-Yozgat-Sivas  karayolu üzerinde, Yozgat Merkezinde yer alıyor. Alışveriş merkezi ayrıca, Yozgat  otogarının yanındaki kolay ulaşılabilir lokasyonu ile de bölge halkı ve turistler için bir çekim merkezi olacak.

YAŞAM MERKEZİ

Mimari konseptin yanı sıra kiralama, mağazalar dekorasyon yönetimi, işletme, kurumsal iletişim ve pazarlama hizmetleri de Turkmall tarafından gerçekleştirilen Novada Yozgat; ulusal ve uluslararası markalarıyla ziyaretçilerin yeni yaşam merkezi olacak. Novada Yozgat; bulunduğu bölgede,  450 bin kişiye hitap eden ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olarak öne çıkıyor.

Novada zincirinin en yeni halkası olan Yozgat; kadın ve çocuklara özel kulüp aktivitelerinden ünlü şarkıcı ve sanatçıların mini konser ve imza günlerine, çocuk etkinliklerinden alternatif şovlara kadar birbirinden renkli aktivitelerle Anadolunun sosyal yaşamına hareket katacak. 250’si kapalı, toplam 450 araçlık otopark alanıyla ziyaretçilerine konfor sağlayacak.

20 MİLYON EURO YATIRIM,  800 KİŞİYE İSTİHDAM 

Yaklaşık 800 kişi istihdam edecek olan Novada Yozgat bir ilke de imza atıyor. Devlet yatırımı dışında özel sektörün bu güne kadar yapmış olduğu en büyük yatırım olarak öne çıkıyor.

Yozgat’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olan Novada Yozgat projesi tamamlandığında 20 Milyon Euro harcanmış olacak.

BİRBİRLERİNE YAKLAŞACAKLAR

Novada Yozgat’ta ilçelerden ve merkezden gelen insanlar birbirleri ile görüşme, sosyal alanlarda sohbet etme ve alışveriş yapma imkanı bulabilecek.

TURKMALL İMZASI

Turkmall'un Novada Outlet Söke, Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba ve Novada Manavgat’ın ardından gerçekleştirdiği Novada Yozgat 9. Novada projesi bölgeye getirdiği uluslararası markalar ile yalnızca Yozgat için değil, çevre ilçeler için de yeni bir alışveriş ve yaşam alanı oluşturacak.

AVM Geliştirme Ve Yönetim Hizmetlerinde Turkmall İmzası var.
Novada Yozgat için mimari konsept, kiralama, mağazalar dekorasyon yönetimi, işletme, kurumsal iletişim ve pazarlama hizmetleri sağlayan Turkmall, 12 ay gibi kısa bir sürede deneyimli ekibi ve tecrübesi ile Novada Yozgat'ı açılış aşamasına getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.


Editör: TE Bilişim