1 Temmuz 31 Aralık arasında doğan öğrenciler için her sene 4-C sınıfı sınıf öğretmeni Cemil Arslan tarafından Kasım ayı içerisinde, 1 Ocak – 30 Haziran tarihleri arasında doğan öğrenciler içinde Mart, Nisan ayı içerisinde sınıfta düzenlediği doğum günü etkinliği ile sınıfında bulunan bütün çocukların doğum günün kutlamış oluyor.

Sınıfında öğrencileri için pasta alan, içeceklerini alan sınıf öğretmeni Cemil Arslan, öğrencileri ile birlikte kestiği pasta sonrasında sınıfta öğrencilerine müzik açarak onların bir günde olsa ders stresinden uzak olmalarını ve eğlenmelerini amaçlıyor. Yaptığı bu etkinlik ile ayrıca doğum günü kutlama imkanı olmayan, yada kutlamayan çocuklarında doğum günlerini kutlamış oluyor. 

Yozgat Sakarya İlk Okulu 3-C sınıf öğretmeni Cemil Aslan yine geleneksel hale getirdiği sınıf doğum günü partisini önceki gün öğrencileri ile birlikte sınıfta pasta keserek kutladı. 

Aslan, 4-C sınıfı doğum günü etkinliği adı altında düzenlediği doğum günü partisinde öğrencilerinin okulu daha çok sevmelerini, hem birlikte eğlenceli vakit geçirmelerini hem de okul stresinden uzaklaşmalarını amaçlıyor. 

4 yıldır hem okulun birinci döneminin sonunda hem de ikinci döneminde sınıf doğum günü adı altında yaptığı etkinlikte sınıfta doğum günü kutlamak isteyen ancak okul dönemine doğum günü denk gelmeyen ya da kutlama imkanı olmayan çocukların da bu sayede doğum günlerini kutlamış oluyor. 

Önceki gün 4 C sınıfında gerçekleşen doğum günü etkinliğinde öğrenciler yaş pasta kestiler. Yaş pastalarını yiyen öğrenciler daha sonra birbirleriyle fotoğraf çektirip, akıllı tahtadan müzik açıp gönüllerinde eğlendiler. 

Editör: TE Bilişim