Uzaktan eğitim veren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak Yozgat’ta Bozok Üniversitesi bünyesinde “Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri”nin 2016–2017 eğitim-öğretim yılında da devam edeceği bildirildi. 
Akademik Danışmanlık dersleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi binasında 22 Ekim 2016 tarihinden itibaren her hafta Cumartesi günleri yapılacak. Dersler milli bayram günleri, ara sınavların yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatiller dışında kesintisiz olarak sürdürülecek. Akademik danışmanlık dersleri için ücret alınmayacak.  
Yapılan açıklamada dersleri takip etmek isteyen öğrencilerin sadece Açıköğretim Fakültesi öğrenci kimliğini ibraz etmelerinin yeterli olacağı bildirildi Danışmanlık derslerine katılımın zorunlu olmadığı, derslere katılan öğrenciler, kitaplardan ve TV programlarından anlayamadıkları konuları öğretim elemanlarından öğrenme şansı elde edeceklerdir.

Editör: TE Bilişim